Tommy - Dućan na dlanu!

Schauma Kids Šampon&Regenerator za dječake 250 ml

Schauma Kids Šampon&Regenerator Za Dječake 250 Ml

3,45 €/kom

Cijena za j.m.: 13,80 €/l
Schauma Kids šampon i gel za tuširanje pruža pH-neutralnu formulu kompatibilnu s kožom bez sulfatnih surfaktanata i bez umjetnih bojila te ne sadrži PEG. Pomaže u lakšem raščešljavanju kose te je posebno razvijen za djecu. Schauma Kids šampon i gel za tuširanje sadrži vegansku formulu koja ne sadrži parabene i silikone.

Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuNanijeti na vlažnu kosu i kožu
BrandSchauma Kids

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.