Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Johnson's Baby Bedtime Šampon za djecu 500 ml

Johnson's Baby Bedtime Šampon Za Djecu 500 Ml

6,65 €/kom

50,10 kn/kom
Cijena za j.m.: 13,30 €/l(100,20 kn/l)

Johnson's Bedtime šampon za djecu napravljen je od visokokvalitetnih sastojaka koji nježno čiste kosu djeteta tijekom kupanja. Iako stvara bogatu sapunicu, lako se ispire pri čemu kosa ostaje mekana, sjajna i podatna. Johnson's Bedtime šampon za djecu obogaćen je umirujućim NaturalCalm™ uljima. Također, No More Tears formula omogućava iskustvo bez suza jer je nježna prema očima kao čista voda.


Opis proizvoda

ProizvođačJohnson & Johnson GmbH, Johnson & Johnson Platz 2, 41470 Neuss, Njemačka
Upute za upotrebu/pripremuNavlažite dječju kosu toplom vodom, nanesite BEDTIME šampon za djecu, nježno utrljajte i isperite.
BrandJohnson's Baby
Neto količina500 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn