Johnson's Baby Shiny Drops Šampon za djecu 500 ml

Johnson's Baby Shiny Drops Šampon Za Djecu 500 Ml

7,69 €/kom

Cijena za j.m.: 15,38 €/l

Johnson's Shiny Drops šampon za djecu posebno je osmišljen za njegu kose djeteta koja zahtijeva drugačiji tretman u odnosu na kosu odraslih. Obogaćen je kapima arganova ulja i proteinom svile koji imaju blagotvoran učinak na zdravlje kose. Njegova No More Tears formula omogućava iskustvo bez suza jer je nježna prema očima kao čista voda. Johnson's Shiny Drops šampon za djecu jača prirodan sjaj kose te je čini svilenkasto glatkom i mekom.


Opis proizvoda

ProizvođačJohnson & Johnson GmbH, Johnson & Johnson Platz 2, 41470 Neuss, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuNavlažite dječju kosu toplom vodom, nježno utrljajte Shiny Drops šampon za djecu te temeljito isperite.
BrandJohnson's Baby

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.