Tommy - Dućan na dlanu!

Sanitar gel za odčepljivanje odvoda 1 L

Sanitar Gel Za Odčepljivanje Odvoda 1 L

3,59 €/kom

Cijena za j.m.: 3,59 €/l
Ultrasnažno sredstvo za odčepljivanje i održavanje odvoda u kućanstvima. Učinkovita formulacija istodobno dezinficira cijevi i uklanja neugodne mirise te ne oštećuje cijevi prilikom čišćenja. Za redovito održavanje čistoće i higijene odvoda kao i za sprečavanje razvoja bakterija i neugodnih mirisa preporučuje se korištenje jedanput na tjedan.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži na temperaturi od 5-25°C u tamnom i ventiliranom prostoru.
Upute za upotrebu/pripremuGel uliti u odvod (500 ml ili više ovisno o duljini cijevi). Ostaviti da djeluje 15-20 minuta te isprati mlakom vodom. Kod jačih začepljenja postupak ponoviti te ostaviti sredstvo da djeluje preko noći. Za sprečavanje začepljenja odvoda, potrebno je jednom tjedno uliti oko 250 ml sredstva u odovode kupaonice ili kuhinje. Sredstvo je pogodno za plastiku , staklo, porculan, keramiku i nehrđajući čelik, a nije pogodno za cink, aluminij, bakar, željezo i pozlaćene dijelove.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.