Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Santyol dezinfekcijski gel za ruke 75 ml

Santyol dezinfekcijski gel za ruke 75 ml

14,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 199,87 kn/l

Sanytol dezinfekcijski gel za ruke uklanja 99,9 % bakterija, gljivica i virusa. Njegova formula napravljena je tako da sprječava i smanjuje iritacije na osjetljivoj koži. Sanytol dezinfekcijski gel ne sadrži alergene, parabene ni hipoalergene.

Opis proizvoda

ProizvođačGrupo AC Marca S.L., Av. Carrilet, 293-297 08907 L´Hospitalet LI., Barcelona, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena, i ostalih izvora paljenja.Ne pušiti.
BrandSantyol

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke