Tommy - Dućan na dlanu!

Santyol sredstvo za dezinfekciju rublja 500 ml

Santyol Sredstvo Za Dezinfekciju Rublja 500 Ml

3,45 €/kom

Cijena za j.m.: 6,90 €/l
SANYTOL sredstvo za dezinfekciju rublja učinkovito čisti i dezinficira rublje. Uklanja mikroorganizme i neugodne mirise. Koristi se pri strojnom ili ručnom pranju, djeluje na svim temperaturama kao dodatak za dezinfekciju rublja. Njegova jedinstvena formula učinkovito uklanja neugodne mirise iz bijelog i obojanog rublja, ne oštećujući tkaninu. Prikladno za sve vrste tkanina, čak i one najosjetljivije. Svježi miris rublja pruža vam ugodan osjećaj čistoće.

Opis proizvoda

ProizvođačAC Marca, S.A.AV., Carrilet, 293-297-08907 L´Hospitalet LI, Barcelona, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuUputa za uporabu u perilici rublja: Upotrebljivo sa svim deterdžentima. 1. U pretinac za omekšivač, umjesto omekšivača, ulijte 45 ml proizvoda. ". Izaberite uobičajeni program za pranje. Upute za uporabu pri ručnom pranju: 1. ulijte 20 ml (1/2 čepa) u 3,5 litara vode (pri zadnje ispiranju). 2. Ostavite proizvod da djeluje 15 minuta. 3. Obilno isperite. Dođe li tkanina slučajno u dodir s proizvodom, obilno je isperite vodom. Slijedite upute za pranje naznačene na etiketama rublja.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.