Sanytol maramice za dezinfekciju višenamjenske 36 kom

Sanytol Maramice Za Dezinfekciju Višenamjenske 36 Kom

3,49 €/kom

Cijena za j.m.: 0,10 €/kom
Sanytol višenamjenske maramice za dezinfekciju čiste razne površine i istovremeno uništavaju mikrobe. Njihova jedinstvena formula ne ostavlja mrlje na površinama i ispušta ugodan, osvježavajuć miris eukaliptusa. Redovitom, preventivnom primjenom Sanytol višenamjenskih maramica smanjuje se broj mikroba u kućanstvu. Posebno su prikladne za: WC daske, umivaonike, tuševe, kade, stolove, telefone, dječje sjedalice, daljinske upravljače... Uklanjaju 99,9 % virusa, bakterija i gljivica, među ostalim listeriju i salmonelu. Dermatološki ispitano. Biorazgradive maramice od 100 % viskoze.

Opis proizvoda

ProizvođačGrupo AC Marca S.L., Av. Carrilet, 293-297 08907 L´Hospitalet LI., Barcelona, Španjolska
Upute za upotrebu/pripremu1. Podignite naljepnicu te povucite. 2. Uzmite maramicu i obrišite površinu. Ne ispirati nakon upotrebe***. 3. Zalijepite naljepnicu te je dobro pritisnite cijelom površinom kako bi osigurali dobro zatvaranje: optimizirano zatvaranje i korištenje dizajnirano za upotrebu od prve do zadnje maramice; 1 maramica čisti i dezinficira 2m2.
BrandSanytol
Neto količina36 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.