Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju višenamjensko 500 ml

Sanytol Sredstvo Za Čišćenje I Dezinfekciju Višenamjensko 500 Ml

3,49 €/kom

Cijena za j.m.: 6,98 €/l
Sanytol višenamjensko sredstvo za čišćenje čisti i dezinficira sve površine u kućanstvu: sanitarne površine, kante za smeće, WC za mačke, mikrovalne pećnice, radne površine, hladnjake, tekstilne površine, tepihe itd. Ostavlja za sobom osvježavajući miris eukaliptusa i ne sadrži klor. Sanytol višenamjensko sredstvo za dezinfekciju ima trostruko djelovanje: ono je baktericid (5 min.) i fungicid (15 min.) u skladu sa standardom EN 13697 te virucid (5 min.) u skladu sa standardom EN 14476 pri čemu djeluje na virus influence A H1N1 i na virus herpes simplex (5 min.).

Opis proizvoda

ProizvođačAC Marca, S.A.AV., Carrilet, 293-297-08907 L´Hospitalet LI, Barcelona, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Upute za upotrebu/pripremuNamjestiti raspršivač na poziciju „ON“. Raspršiti proizvod po površini za čišćenje. Pustiti da djeluje (5 min) potom isprati. Za jaču dezinfekciju pustiti da djeluje 15 minuta. Postupak redovito ponavljati.
BrandSanytol

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.