Tommy - Dućan na dlanu!

Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju za podove i ostale površine 1 L

Sanytol Sredstvo Za Čišćenje I Dezinfekciju Za Podove I Ostale Površine 1 L

3,49 €/kom

Cijena za j.m.: 3,49 €/l
Sanytol višenamjensko sredstvo za čišćenje i dezinfekciju s baktericidnim, virucidnim i fungicidnim djelovanjem čisti, odmašćuje i dezinficira sve perive površine poput podova, pločica, parketa, podova od terakote, metalnih površina, toaleta, sanitarnih površina, odvoda, površina od plastike i porculana itd. Ugodno miriše na eukaliptus. Ovaj proizvod ima trostruko djelovanje: djeluje kao baktericid prema standardu EN 13697 ako se primjenjuje nerazrijeđen (5 min.) i prema standardu EN 1267 ako se primjenjuje razrijeđen u koncentraciji od 25 % (5 min.). Uz to ima fungicidno djelovanje prema standardu EN 13697 ako se primjenjuje nerazrijeđen (15 min.) i prema standardu EN 1650 ako se primjenjuje razrijeđen u koncentraciji od 25 % (5 min.). Također ima virucidno djelovanje prema standardu EN 14476 (5 min.) pri čemu djeluje na virus influence A i na virus herpes simplex 1 (5 min.).

Opis proizvoda

ProizvođačAC Marca, S.A.AV., Carrilet, 293-297-08907 L´Hospitalet LI, Barcelona, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuRAZRIJEĐENA PRIMJENA: Za čišćenje, ulijte 2 čepa (70ml) u 4 litre tople vode. Za dubinsko čišćenje i dezinfekciju, ulijte 250 ml ili 7 čepova u litru vode. Bez ispiranja***.NERAZRIJEĐENA PRIMJENA: Za čišćenje i dezinfekciju, nanesite proizvod na vlažnu spužvu ili izravno na površine. Bez ispiranja.*** Vrijeme djelovanja: 5 do 15 minuta ovisno o željenom učinku.*** Za površine koje su u dodiru s hranom, igračkama te za površine u kontaktu s djecom ili životinjama, ostavite sredstvo da djeluje 15 minuta i isperite čistom vodom.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.