Sanytol sredstvo za čišćenje kupaonice 500 ml

Sanytol Sredstvo Za Čišćenje Kupaonice 500 Ml

3,49 €/kom

Cijena za j.m.: 6,98 €/l
Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju kupaonice svojom trostrukom aktivnom formulom uklanja 99,9 % mikroorganizama. Jednostavno i učinkovito uklanja sasušene ostatke sapuna i kamenac. Vlaga u kupaonici pogoduje razvoju bakterija, gljivica i virusa. Jedini način za učinkovito suzbijanje tih mikroba jest korištenje dezinfekcijskog sredstva za čišćenje. Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju kupaonice ima trostruko djelovanje: baktericid (5 min.) i fungicid (15 min.) u skladu sa standardom EN 13697, virucid u skladu sa standardom EN 14476 pri čemu djeluje na virus influence A (5 min.) i na virus herpes simplex (5 min.). Učinkovitost ovog Sanytol sredstva za dezinfekciju i čišćenje ispitao je i potvrdio priznati laboratorij

Opis proizvoda

ProizvođačAC Marca, S.A.AV., Carrilet, 293-297-08907 L´Hospitalet LI, Barcelona, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Upute za upotrebu/pripremuZa dezinfekciju kontaktnih površina, raspršiti izravno po površini s udaljenosti od 20 cm. Potom razmazati čistom i vlažnom krpom. Za odstranjivanje kamenca ostaviti da djeluje 5 – 15 minuta prije razmazivanja krpom. Nije potrebno ispirati, osim kad se radi o: površinama koje su u kontaktu s hranom, igračkama, površinama u stalnom kontaktu s djecom i ljubimcima. U navedenim slučajevima preporuča se ostaviti sredstvo da djeluje 5 minuta te potom isprati. Ne upotrebljavati na tkaninama, osim na onima koje će se oprati nakon vremena primjene označenog na naljepnici.
BrandSanytol

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.