Saponia Kalodont pasta za zube Microgranule 75 ml + 50 ml

Saponia Kalodont Pasta Za Zube Microgranule 75 Ml + 50 Ml

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 19,12 €/l
Kaladont Microgranule pasta za zube stvara bogatu pjenu koja prodire do teško dostupnih mjesta. Ova prozirna gel pasta s mikrogranulama pruža trostruko djelovanje: jača zube i štiti od karijesa, mikrogranule temeljito i učinkovito čiste i poliraju zube te obogaćena uljem mente i mentolom snažno osvježava dah. Nove, moderne formulacije Kalodont pasti za zube pružaju još djelotvorniju zaštitu zuba i usne šupljine.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandKalodont
Neto količina125 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.