Tommy - Dućan na dlanu!

Saponia Kalodont pasta za zube Whitening 75 ml

Saponia Kalodont Pasta Za Zube Whitening 75 Ml

1,29 €/kom

Cijena za j.m.: 17,20 €/l
Kalodont Whitening je bijela, sjajna, kremasta pasta za zube koja sadrži sitna bijela mikrozrnca koja čiste i poliraju zube te ih čini glatkima i bijelima. Redovnim korištenjem vraća zubima prirodnu bjelinu, jača zubnu caklinu i pruža pouzdanu zaštitu protiv karijesa.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandKalodont
Neto količina75 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.