Tommy - Dućan na dlanu!

Saponia Likvi sol za perilicu posuđa 1,5 kg

Saponia Likvi Sol Za Perilicu Posuđa 1,5 Kg

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 1,43 €/kg
Likvi Automat sol održava perilicu odnosno uređaj za omekšavanje vode. Sol omogućuje aktivno vezanje vodenog kamenca u vodi za ispiranje te sprječava stvaranje naslaga vodenog kamenca i nastanak mrlja na posuđu. Osigurava optimalan učinak deterdženta i sredstva za ispiranje. Likvi Automat sol preporučuje se pri prvom punjenju perilice i u slučaju vrlo tvrde vode

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u suhom i hladnom prostoru.
BrandLikvi

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.