Saponia Nila deterdžent za rublje My Beautiful Delicates 2,7 L

Saponia Nila Deterdžent Za Rublje My Beautiful Delicates 2,7 L

8,69 €/kom

Cijena za j.m.: 3,22 €/l
NILA MY BEAUTIFUL DELICATES s Micelarnom formulom zadovoljava sve zahtjeve za njegu iznimno osjetljivog rublja, jer sadrži enzime koji ne oštećuju osjetljiva vlakna poput vune i svile. Osigurava čistoću, uz pažljivu i blagu njegu različitih vrsta odjeće izrađene iz osjetljivih vlakana. Štiti i njeguje boje, čuva oblik i elastičnost odjevnih predmeta tako da će dugo ostati kao novi. Profinjen miris bez alergena osigurava ugodnu svježinu odjeće.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuSavjetujemo uporabu programa za pranje osjetljivih tkanina. Slijedite upute za pranje navedene u deklaraciji tekstilnog predmeta.
BrandNila

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.