Saponia Nila deterdžent za rublje My Happy Colors 2,7 L

Saponia Nila Deterdžent Za Rublje My Happy Colors 2,7 L

8,69 €/kom

Cijena za j.m.: 3,22 €/l

Odjeća intenzivnih boja zahtijeva posebnu njegu. Nova NILA MY HAPPY COLORS s posebno razvijenom COLOR&FIBER intense repair formulom za zaštitu boja i vlakana odjeće čuva briljantne boje odjeće, sprječava stvaranje mucica na tkaninama i obnavlja i zaglađuje vlakna odjeće. Nila My Happy COLORS ima moderan, inspirirajući miris koji pruža zaokružen dojam iznimne čistoće i kvalitetne njege.


Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuSavjetujemo uporabu programa za pranje osjetljivih tkanina. Slijedite upute za pranje navedene u deklaraciji tekstilnog predmeta.
BrandNila

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.