Tommy - Dućan na dlanu!

Saponia Plavi Radion deterdžent za rublje 500 g

Saponia Plavi Radion Deterdžent Za Rublje 500 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 3,98 €/kg
Praškasti deterdžent za ručno pranje i iskuhavanje rublja na 30°, 50° i 95 ̊ C. Služi za pranje manjih količina bijelog ili obojenog rublja ili rublja nepostojanih boja koje je potrebno odvojeno prati. Deterdžent se dobro otapa u vodi, prilikom pranja deterdžent razvija bogatu pjenu, a aktivne komponente omogućuju da se blagim trljanjem djelotvorno uklone zaprljanja na niskim temperaturama pranja.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandPlavi Radion
Neto količina500 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.