Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Sapun sea&minerals 90 g

Nivea Sapun Sea&minerals 90 G

1,09 €/kom

Cijena za j.m.: 12,11 €/kg
Osvježite se njegujućim sapunom NIVEA MORSKI MINERALI. Formula s prirodnim morskim mineralima nježno čisti vašu kožu, dok je osvježavajuća nota čini nježno mirisnom. Ovaj blagi sapun s morskim mineralima njeguje i osvježava kožu, ostavljajući ju blago mirisnom. pH neutralan. Za primjetno meke i glatke ruke svaki dan. Štiti od isušivanja.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaTurska
BrandNivea
Neto količina90 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.