Tommy - Dućan na dlanu!

Labpro Sapun s dezinficijensom 500 ml

Labpro Sapun S Dezinficijensom 500 Ml

3,32 €/kom

Cijena za j.m.: 6,64 €/l
LABPro Sapun s dezinficijensom. Tekući sapun za pranje i dezinfekciju ruku, bez mirisa.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u originalnoj, zatvorenoj ambalaži.
Upute za upotrebu/pripremuDozirati potrebnu količinu sapuna na vlažne ruke (2 pritiska, 2 ml), trljati oko 1 minute, posebno oko noktiju te ruke isprati vodom. Nakon pranja koža ruku je mekana, glatka i bez mirisa.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.