Tommy - Dućan na dlanu!

Schauma šampon za kosu For men 250 ml

Schauma Šampon Za Kosu For Men 250 Ml

2,89 €/kom

Cijena za j.m.: 11,56 €/l
Za muškarce šampon za svakodnevnu upotrebu za muškarce. Formula proizvoda bez silikona s ekstraktom hmelja pruža 100% čvrstoću i prirodnu dlaku. Proteinom za intenzivnu njegu Schauma nadoknađuje izgubljenu supstancu za kosu kako bi postigao 100% snagu i 100% sjaj.

Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandSchauma
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.