Schauma šampon za kosu Repair & Care 400 ml
%

Schauma Šampon Za Kosu Repair & Care 400 Ml

3,39 €/kom

Cijena za j.m.: 8,48 €/l

Akcija traje do 31.05.2024.

NC 30 dana: 4,39 €/kom

Imate li oštećenu ili suhu kosu? Schauma Repair & Care šampon s mikronutrijentima za oštećenu i suhu kosu. Schauma Repair & Care obnavljajuća formula s ekstraktom njegujućeg kokosa zaglađuje i hrani strukturu vlasi. Vegan formula. Dermatološki dokazana kompatibilnost s kožom.


Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandSchauma
Neto količina400 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.