Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Schwarzkopf Gliss Hair Repair Šampon za kosu Oil nutritive 250 mL

Schwarzkopf Gliss Hair Repair Šampon Za Kosu Oil Nutritive 250 ML

3,69 €/kom

27,80 kn/kom
Cijena za j.m.: 14,76 €/l(111,20 kn/l)

Gliss Oil Nutritive šampon s oleinskom kiselinom i uljem sjemenki marule za slamnatu i opterećenu kosu. Pruža intenzivno obnavljanje i njegu. Za senzualnu podatnost i sjaj zdrava izgleda.


Opis proizvoda

ProizvođačSchwartzkopf & Henkel Produktion Europe GmbH & Co. KG, Henkelstr. 67, DE-40589 Dusseldorf
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka, EU
BrandGliss
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn