Tommy - Dućan na dlanu!

Schwarzkopf Schauma šampon za kosu za muškarce 400 ml
%

Schwarzkopf Schauma Šampon Za Kosu Za Muškarce 400 Ml

3,39 €/kom

Cijena za j.m.: 8,48 €/l

Akcija traje do 31.05.2024.

NC 30 dana: 4,39 €/kom

Schauma Sports Power formula s osnažujućim ekstraktom karnitina-T odmah jača kosu i daje joj snagu. Formula s trodimenzionalnim kompleksom mikronutrijenata vašu kosu čini snažnijom. Vegan formula bez parabena & silikona.


Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuIsprati
BrandSchwarzkopf

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.