Tommy - Dućan na dlanu!

Schwarzkopf Schauma šampon za obojenu kosu ili kosu s pramenovima 400 ml

Schwarzkopf Schauma Šampon Za Obojenu Kosu Ili Kosu S Pramenovima 400 Ml

4,39 €/kom

Cijena za j.m.: 10,98 €/l

Schauma Color Shine šampon s mikronutrijentima za obojenu, posvijetljenu kosu ili kosu s pramenovima. Schauma Color Shine formula s UV filtrom pruža snažnu dugotrajnu zaštitu boje do 10 tjedana i daje kosi intenzivan sjaj. Dermatološki dokazana kompatibilnost s kožom.


Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaDržati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuIsprati

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.