Tommy - Dućan na dlanu!

Sensodyne pasta za zube Sensitivity & Gum 75 ml

Sensodyne Pasta Za Zube Sensitivity & Gum 75 Ml

6,99 €/kom

Cijena za j.m.: 93,20 €/l
Zubna pasta Sensodyne Sensitivity & Gum klinički dokazano štiti osjetljive zube i ublažava probleme s desnima.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Upute za upotrebu/pripremuČetkajte zube dvaput dnevno i ne više od tri puta. Smanjite gutanje koliko je moguće i ispljunite. Krajevi pakiranja moraju biti zalijepljeni. Nemojte upotrebljavati, ukoliko je pakiranje otvoreno. Nakon uporabe zatvorite poklopcem kako bi proizvod održali suhim.
BrandSensodyne
Neto količina0,075 l

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.