Septona ulošci night 8 kom

Septona Ulošci Night 8 Kom

1,06 €/kom

Cijena za j.m.: 0,13 €/kom
Sanitarni ručnici Osjećajte se slobodno - Noć
Higijenski ulošci SEPTONA s krilima posebno su dizajnirani da pružaju apsolutnu zaštitu i udobnost tijekom cijelog dana.
Zahvaljujući poboljšanom zračnom sustavu, nude povećanu sposobnost upijanja
Sustav sigurnog ispuštanja održava površinu suhom i osigurava maksimalnu sigurnost
Nude dodatnu zaštitu zbog mekog gornjeg sloja koji pokriva cijelu površinu higijenskog uloška.

Opis proizvoda

ProizvođačSeptona S.A., Inofita Viotia Greece 32011, Grčka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu izvan dohvata djece
BrandSeptona
Neto količina8 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.