Simple micelarna voda 400 ml

Simple Micelarna Voda 400 Ml

6,95 €/kom

Cijena za j.m.: 17,38 €/l
Micelarna voda.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever N. V. , Weena 455, 3013 AL Rotterdam, Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuObilno nanesite na pamučnu vatu ili krpicu za čišćenje. Prebrišite oko lica, nema potrebe za trljanjem. Na kraju nije potrebno ispiranje.
BrandSimple

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.