President Emental sir 250 g

President Emental Sir 250 G

5,55 €/kom

Cijena za j.m.: 22,20 €/kg
President Emmental polutvrdi je kravlji sir i najpoznatiji švicarski sir „s rupama“. Prepoznatljivo je slatkasto bademaste arome s voćnom primjesom.
Za President Emmental biraju se i režu dijelovi sira s najboljom aromom - iz same sredine koluta, odnosno „srca“sira.

Opis proizvoda

ProizvođačMarcillat de Corcieux, 15 rue de la Gare, 88430 Corcieux, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4 °C do +8 °C.
BrandPresident Emental

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.532/389
Masti (g)29
od kojih zasićene masne kiseline (g)21
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)27
Sol (g)0,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.