Tommy - Dućan na dlanu!

President sir Ementaler 100 g

President Sir Ementaler 100 G

2,19 €/kom

Cijena za j.m.: 21,90 €/kg
Tvrdi punomasni sir u listićima · min. 45% mliječne masti u suhoj tvari. Emmentaler je polutvrdi kravlji sir s karakterističnim velikim rupama, izrazito slatkasto bademastog okusa. Za President Emmentaler biraju se dijelovi iz sredine koluta - samog "srca" sira jer taj dio ima najbolju aromu i karakterističan voćni okus.

Opis proizvoda

ProizvođačMlekarna Klatowy a.s., Za Trati 640, Klatowy 339 01, Češka Republika
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od + 2 °C do + 8 °C.
BrandPresident

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.529/368
Masti (g)28
od kojih zasićene masne kiseline (g)19
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)29
Sol (g)1,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.