President Sir Salakis feta 150 g

President Sir Salakis Feta 150 G

4,09 €/kom

Cijena za j.m.: 27,27 €/kg

Meki punomasni sir od ovčjeg i kozjeg mlijeka. President Salakis feta originalna je grčka feta koja nosi zaštićenu oznaku izvornosti (PDO). Proizvedena je od ovčjeg i kozjeg mlijeka, izrazito je bijele boje, čvrste teksture i blago slanog okusa te je nezaobilazan dio svake ukusne sirne plate i prave grčke salate.


Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati pri temperaturi od +4 °C do +8 °C.
BrandPresident
Neto količina150 g
Sastojci/sastav

Pasterizirano ovčje mlijeko (70%), pasterizirano kozje mlijeko (27%), sol, sirilo, mljekarske kulture, učvršćivač: kalcijev klorid.


Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.118/270
Masti (g)22,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)15,5
Ugljikohidrati (g)0,4
od kojih šećeri (g)0,4
Bjelančevine (g)16,4
Sol (g)2,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.