Tommy - Dućan na dlanu!

Hotos Feta sir 200 g

Hotos Feta Sir 200 G

3,95 €/kom

Cijena za j.m.: 19,75 €/kg
Grčki sir feta u salamuri. Meki punomasni sir sa zaštićenom oznakom izvornosti. Minimalno 45% mliječne masti u suhoj tvari.

Opis proizvoda

ProizvođačHotos SA 10 Vlachava 40011 Falani - Larissa, Grčka
Zemlja/mjesto podrijetlaGrčka
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +2˚ C do + 10 ˚ C.
Upute za upotrebu/pripremuJednom otvoren proizvod potrošiti unutar 3 dana.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.122/270
Masti (g)22
od kojih zasićene masne kiseline (g)15,6
Ugljikohidrati (g)0,7
od kojih šećeri (g)0,2
Bjelančevine (g)17,4
Sol (g)2,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.