Tommy - Dućan na dlanu!

Galbani Gorgonzola sir 150 g

Galbani Gorgonzola Sir 150 G

3,69 €/kom

Cijena za j.m.: 24,60 €/kg
Galbani gorgonzola cremoso talijanski je meki sir s plemenitom plijesni proizveden od kravljeg mlijeka. Karakterizira je blaga aroma i na dijelovima kremasta tekstura te prošaranost kanalićima plemenite plijesni.
Najbolje prija najjednostavnije poslužena: uz komad svježeg i hrskavog kruha, a često se koristi i u kulinarstvu, posebno u pripremi tjestenina i umaka.
Galbani gorgonzola cremoso nosi zaštićenu oznaku izvornosti talijanskih sireva.

Opis proizvoda

ProizvođačS.p.A.E. Galbani, Via Flavio Gioia, 8-20149 Milano, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4 °C do +7 °C.
Upute za upotrebu/pripremuKora sira nije jestiva.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.311/316
Masti (g)26
od kojih zasićene masne kiseline (g)18
Ugljikohidrati (g)1,5
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)19
Sol (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.