Tommy - Dućan na dlanu!

Galbani Sir Mascarpone 250 g

Galbani Sir Mascarpone 250 G

3,45 €/kom

Cijena za j.m.: 13,80 €/kg

Galbani mascarpone svježi je sir od kravljeg mlijeka, visokog udjela mliječne masti te svilenkasto kremaste strukture. Najčešće se koristi u pripremi kremastih kolača poput tiramisua, ukusnih desertnih krema i sladoleda, ali i u pripremi kremastih umaka za tjesteninu, rižota ili krem juha.


Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati pri temperaturi od +2 °C do +6 °C.
BrandGalbani
Neto količina250 g
Sastojci/sastav

Pasterizirano vrhnje (mlijeko), pasterizirano mlijeko, obrano mlijeko u prahu, regulator kiselosti: limunska kiselina.


Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.633/396
Masti (g)40
od kojih zasićene masne kiseline (g)25,6
Ugljikohidrati (g)5
od kojih šećeri (g)4,5
Bjelančevine (g)4,5
Sol (g)0,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.