Galbani Mozzarella sir125 g

Galbani Mozzarella Sir125 G

2,05 €/kom

Cijena za j.m.: 16,40 €/kg

Mozzarella je meki masni kravlji sir, ujedno i jedan od najpoznatijih talijanskih sireva. Mozzarellu odlikuje svjež okus po mlijeku, vrlo blag i nježan, ali prepoznatljiv, s laganom kiselom notom. Osobito je omiljena u toplijem dijelu godine, uz svježe rajčice, prelivena dobrim maslinovim uljem i poslužena s nekoliko listića svježeg bosiljka.


Opis proizvoda

ProizvođačS.p.A.E. Galbani, Via Flavio Gioia, 8-20149 Milano, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od + 4 °C do + 8 °C.
BrandGalbani

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)989/238
Masti (g)18
od kojih zasićene masne kiseline (g)12,5
Ugljikohidrati (g)2
od kojih šećeri (g)1
Bjelančevine (g)17
Sol (g)0,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.