Galbani Sir Mozzarella 2x100 g

Galbani Sir Mozzarella 2x100 G

2,75 €/kom

Cijena za j.m.: 13,75 €/kg

Galbani mozzarellu 2x100 g odlikuje svjež okus mlijeka, vrlo blag i nježan, ali prepoznatljiv, s lagano kiselom notom. Jedan je od najpoznatijih talijanskih sireva i najčešći sastojak talijanskih jela: pizza, bruschetta, lazanja, Caprese i drugih laganih salata, mnogih gratiniranih i zapečenih jela. Svježa ili zapečena, savršena je u svojoj jednostavnosti.


Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +2°C do +6°C.
BrandGalbani
Neto količina200 g
Sastojci/sastav

Pasterizirano punomasno mlijeko, sol, regulator kiselosti: limunska kiselina; sirilo.


Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)989/238
Masti (g)18
od kojih zasićene masne kiseline (g)13
Ugljikohidrati (g)2
od kojih šećeri (g)1
Bjelančevine (g)17
Sol (g)0,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.