Tommy - Dućan na dlanu!

Meggle Mozzarella mini 125 g

Meggle Mozzarella Mini 125 G

1,86 €/kom

Cijena za j.m.: 14,88 €/kg

Mozzarella mini 125g. Svježi punomasni sir u salamuri, min. 45% mliječne masti u suhoj tvari. Mini verzija Meggle mozzarelle savršen je mali zalogaj. Ili sastojak osvježavajuće salate koju ćete napraviti u tren oka. Ili pizze. Ili sendviča. Dolazi u praktičnom pakiranju od 125 g.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 4°C do 8°C.
BrandMeggle
Neto količina125 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)947/228
Masti (g)17
od kojih zasićene masne kiseline (g)12
Ugljikohidrati (g)0,8
od kojih šećeri (g)0,8
Bjelančevine (g)17,5
Sol (g)0,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.