Tommy - Dućan na dlanu!

Špin sir ovčji 230 g

Špin Sir Ovčji 230 G

9,49 €/kom

Cijena za j.m.: 41,26 €/kg
Tvrdi punomasni ovčji sir. Istarski ovčji sir Špin spada u skupinu tvrdih punomasnih sireva i nešto je intenzivnijeg okusa od kravljeg. Ipak, uobičajena pikantnost ovčjeg mlijeka vješto je ukroćena pa još uvijek ostaje u mliječnom i blagom registru, tako da ga vole i djeca. U ustima se isprva osjeća oštrina koja odaje pravi karakter sira kao potpuno prirodnog proizvoda istarskih pašnjaka. U sredini prevladava aroma ovčjeg mlijeka, a prema korici izbijaju note svježe trave i začinskog bilja. Vještiji kušači pronaći će natruhe mirisa kadulje i majčine dušice.

Opis proizvoda

ProizvođačAgrolaguna d.d., M. Vlašića 34, 52440 Poreč, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +5 do +8 °C.
BrandŠpin

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.