President sir Ribanac 100 g

President Sir Ribanac 100 G

3,09 €/kom

Cijena za j.m.: 30,90 €/kg

Svježe ribani President Ribanac oplemenjuje sve vrste tjestenine, rižota, juha, ali i gratniranih jela. Aroma mu je puna, slatkasta, s izrazitom voćnom primjesom. Ribani ekstra tvrdi masni sir - min.32% mliječne masti u suhoj tvari.


Opis proizvoda

ProizvođačDukat d.d., Marijana Čavića 9, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. Nakon otvaranja zamotati u foliju i čuvati u hladnjaku i poželjno konzumirati u što kraćem roku.
BrandPresident

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.705/409
Masti (g)27
od kojih zasićene masne kiseline (g)18
Ugljikohidrati (g)0,5
od kojih šećeri (g)0,1
Bjelančevine (g)41
Sol (g)2,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.