Tommy - Dućan na dlanu!

President Salakis sir 150 g

President Salakis Sir 150 G

3,29 €/kom

Cijena za j.m.: 21,93 €/kg

President Salakis. Kockica mediteranskog užitka.
President Salakis je meki kravlji sir bogate tradicije, omiljen na sunčanom Mediteranu i nezaobilazan dio svake dobre sirne plate. Izrazito bijele boje, kremaste teksture i blago slanog okusa idealan je u bogatim salatama ili pak najjednostavnije, uz narezanu svježu rajčicu i koju kap kvalitetnog maslinovog ulja.
Meki punomasni sir u salamuri · min. 45% mliječne masti u suhoj tvari.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4 °C do +8 °C.
BrandPresident Salakis

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)914/220
Masti (g)17,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)11
Ugljikohidrati (g)2,2
od kojih šećeri (g)2,2
Bjelančevine (g)13,5
Sol (g)2,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.