Capro sir svježi kozji 280 g

Capro Sir Svježi Kozji 280 G

4,64 €/kom

Cijena za j.m.: 16,57 €/kg
Capro Fresh, svježi sir od kozjeg mlijeka, iznimno je cijenjen zbog svojih visokih bioloških i nutritivnih vrijednosti. Nezaobilazan je sastojak mnogobrojnih gastronomskih kreacija, a izrazito bijela boja i blaga aroma podsjećaju na okuse i mirise tipičnoga mediteranskog stola. Njegova laka probavljivost te visok udio korisnih aminokiselina pozitivno utječu na zdravlje svih dobnih skupina potrošača, a posebno novorođenčad i starije osobe.
Zbog svojih antialergijskih svojstava i znatno manjeg udjela laktoze, kozje mlijeko, kao i proizvode koji ga sadržavaju, mogu konzumirati i osobe alergične na kravlje mlijeko.

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 4°C do 8°C.
BrandCapro

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.710/412
Masti (g)33,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)22,1
Ugljikohidrati (g)2,5
od kojih šećeri (g)2,5
Bjelančevine (g)25,4
Sol (g)1,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.