Tommy - Dućan na dlanu!

Meggle Bel Ami nature topljeni sir 140 g

Meggle Bel Ami Nature Topljeni Sir 140 G

2,19 €/kom

Cijena za j.m.: 15,64 €/kg
Meggle Belami je zaista savršen dodatak svakom vašem omiljenom pecivu. Ovaj mazivi topljeni sir pun je okusa od kojeg ćete se i vi pri svakom sljedećem zalogaju "otopiti". Proizvodimo se u pakiranju od 140 g.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +2˚ C do + 8 ˚ C.
BrandMeggle Bel Ami
Neto količina140 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.035/249
Masti (g)19
od kojih zasićene masne kiseline (g)22
Ugljikohidrati (g)5,5
od kojih šećeri (g)5,5
Bjelančevine (g)14
Sol (g)2,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.