Zdenka topljeni sir 140 g

Zdenka Topljeni Sir 140 G

2,09 €/kom

Cijena za j.m.: 14,93 €/kg
Zdenka topljeni sir u trokutićima sinonim je za topljeni sir u svakom kućanstvu, sir koji oduvijek volimo. Pripravljen po izvornoj recepturi, svojim bogatim okusom i kremastom strukturom, osim kao namaz, često se koristi i u kulinarstvu kao sastojak za umake i razna jela.

Opis proizvoda

ProizvođačZdenka-mliječni proizvodi d.o.o., Trg Kralja Tomislava 15, 43293 Veliki Zdenci, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +2 °C do +8 °C.
BrandZdenka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.217/294
Masti (g)26
od kojih zasićene masne kiseline (g)19
Ugljikohidrati (g)3
od kojih šećeri (g)0,2
Bjelančevine (g)12
Sol (g)1,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.