President Topljeni sir Natur 140 g
%

President Topljeni Sir Natur 140 G

1,67 €/kom

Cijena za j.m.: 11,93 €/kg

Akcija traje do 26.06.2024.

NC 30 dana: 1,95 €/kom

Topljeni sir za mazanje. President topljeni sir u trokutićima, u kombinaciji sa svježim hrskavim kruhom ili pecivom ne ostavlja ravnodušnima niti najistančanija nepca. Izvrsne je mazivosti pa je nepresušna inspiracija u osmišljavanju i pripremi raznovrsnih sendviča i zalogaja, no nerijetko se koristi i u kulinarstvu, posebno u pripremi ukusnih jela i umaka.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati pri temperaturi od +4 °C do +8 °C.
BrandPresident

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.008/243
Masti (g)18,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)13,9
Ugljikohidrati (g)5
od kojih šećeri (g)5
Bjelančevine (g)14
Sol (g)1,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.