Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Zdenka sir topljeni šunka 140 g

Zdenka Sir Topljeni Šunka 140 G

1,99 €/kom

14,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 14,21 €/kg(107,07 kn/kg)
Načinjeni od najfinijeg i najkvalitetnijeg mlijeka, Zdenka sirevi su sinonim za kvalitetu.
Izvorna domaća receptura u kombinaciji sa suvremenom tehnolgijom, daju prepoznatljive arome i vrhunsku kvalitetu. Masni topljeni sir. Sadrži minimalno 35% mliječne masti u suhoj tvari. Minimalno 36% suhe tvari.

Opis proizvoda

ProizvođačZdenka-mliječni proizvodi d.o.o., Trg Kralja Tomislava 15, 43293 Veliki Zdenci, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +2 °C do +8 °C.
BrandZdenka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)878/211
Masti (g)15
od kojih zasićene masne kiseline (g)11
Ugljikohidrati (g)4
od kojih šećeri (g)<1
Bjelančevine (g)15
Sol (g)2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn