Tommy - Dućan na dlanu!

Džiugas sir trokut 180 g

Džiugas Sir Trokut 180 G

3,05 €/kom

Cijena za j.m.: 16,94 €/kg
Sir Džiugas - tvrdi sir sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla. Zrenje 12 mjeseci. Sadrži 40 % mliječne masti u suhoj tvari.

Opis proizvoda

ProizvođačAB, Žemaitijos pienas, Sedos g. 35, Telšiai Litva
Zemlja/mjesto podrijetlaLitva
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 0 ⁰C do + 6 ⁰C.
BrandDžiugas

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.528/367
Masti (g)26
od kojih zasićene masne kiseline (g)18
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)33
Sol (g)2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.