CountryLife BIO sirup od agave 350 g

CountryLife BIO Sirup Od Agave 350 G

4,75 €/kom

Cijena za j.m.: 13,57 €/kg
Sirup od agave koristi se kao zaslađivač umjesto šećera. Tekstura mu je glatka, kompaktna, poput meda. Dobro podnosi visoke temperature pa je odličan za spravljanje kolača, džemova i pekmeza, ali i kao zaslađivač za kavu i razne druge napitke.

Opis proizvoda

ProizvođačCountry Life s.r.o., Nenačovice 87, 266 01 Nenačovice, Češka
Zemlja/mjesto podrijetlaMeksiko
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandCountryLife

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.646/392
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)98
od kojih šećeri (g)98
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,08

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.