Sjaj za smeđu obuću 65 ml

Sjaj Za Smeđu Obuću 65 Ml

2,26 €/kom

Cijena za j.m.: 34,77 €/l
Erdal sjaj za cipele-crni pruža prvoklasnu kvalitetu obući od smeđe kože. Sadrži posebnu formulaciju s bademovim uljem koje čini kožu glatkom i elastičnom. Erdal sjaj za cipele-smeđi omogućuje glatkoj koži trenutan i intenzivan sjaj bez laštenja. Obogaćen je sastojcima koji omogućuju brzo sušenje.

Opis proizvoda

ProizvođačErdal GmbH. Neaulmerstr. 13, 5400 Hallein, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
BrandErdal
Neto količina65 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.