Tommy - Dućan na dlanu!

Sky Lemon 2 L

Sky Lemon 2 L

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 0,80 €/l

Sky Lemon je gazirano bezalkoholno piće, proizvedeno od biljnih ekstrakata. Izvrsna je okrjepa i pravo osvježenje za svaku prigodu!


Opis proizvoda

ProizvođačSarajevski kiseljak d.d., Kraljice mira 7, 71250 Kiseljak, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaBocu čuvati na tamnom, suhom i hladnom mjestu.
BrandSky

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)169/40
Masti (g)<0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)9,7
Bjelančevine (g)<0,1
Sol (g)0,015
Kalcij (mg)0,015
Kalcij PU (%)0,002

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.