Rainbow sladoled kornet 4 x 135 ml

Rainbow Sladoled Kornet 4 X 135 Ml

3,59 €/kom

Cijena za j.m.: 6,65 €/l
Sladoled okusa vanilije (35%) i sladoled okusa maline (35%) s preljevom s malinom (5,3%) u crnom vafel kornetu (14,7%) s kakaovim preljevom (8%) posipan crveno i plavo obojanim šećernim perlicama okusa jagode (1,2%) te komadićima ekstrudiranih žitarica preliven s narančasto, žuto i crveno obojanom bijelom čokoladom (0,8%).

Opis proizvoda

ProizvođačIncom d.o.o., Tovarniška cesta 6a, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandRainbow
Neto količina540 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.354/325
Masti (g)20
od kojih zasićene masne kiseline (g)15
Ugljikohidrati (g)33
od kojih šećeri (g)30
Bjelančevine (g)2,6
Sol (g)0,09

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.