Ledo King double mini sladoled 4 x 60 ml

Ledo King Double Mini Sladoled 4 X 60 Ml

5,15 €/kom

Cijena za j.m.: 21,46 €/l

Pakiranje od 4 neodoljivih Mini King double sladoleda, koji je apsolutni vladar smrznutih slastica, idealno je rješenje za slatko osvježenje. Savršen dupli sloj hrskave čokolade omotan oko nježne vanilije garantira užitak svakome tko dođe do svog primjeraka zadovoljstva iz kutije. Mini King double je odličan za slatke i zabavne trenutke s obitelji ili za nenajavljene goste kojima želite pružiti kraljevski užitak.


Opis proizvoda

ProizvođačLedo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi -18°C ili nižoj.
BrandLedo King

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.687/405
Masti (g)26
od kojih zasićene masne kiseline (g)18
Ugljikohidrati (g)37
od kojih šećeri (g)33
Bjelančevine (g)4,3
Sol (g)0,12

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.