Ledo Twice sladoled šumsko voće vanilija i punč 1700 ml

Ledo Twice Sladoled Šumsko Voće Vanilija I Punč 1700 Ml

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,87 €/l

Smrznuti aromatizirani desert okusa šumskog voća, sladoled s okusom vanilije i sladoled s okusom punča. Odlična kombinacija zavodljivog voćnog okusa šumskog voća i mliječnih okusa vanilije i punča, najbolji su odabir za trenutno osvježenje u vrijeme vrućih ljetnih mjeseci. Slatki desert laganog i zavodljivog okusa svidjet će se svim sladoledoljupcima, a veliko praktično pakiranje bit će odlično za obiteljska druženja ili zabave s prijateljima.


Opis proizvoda

ProizvođačLedo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
BrandLedo Twice
Neto količina820 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)590/140
Masti (g)5,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,5
Ugljikohidrati (g)21
od kojih šećeri (g)17
Bjelančevine (g)2,3
Sol (g)0,14

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.